Sole Segarra pren possessió com a alcaldessa de Cabanes en compliment del pacte del Govern de Progrés. Virginia Martí li ha cedit la vara de comandament en un ple extraordinari celebrat el dissabte 16 de desembre.

Sole Segarra, d’Units pel Poble-Compromís, ha pres possessió del càrrec d’alcaldessa de Cabanes en compliment del pacte del Govern de Progres firmat amb el PSPV-PSOE després de la dimissió de la popular Estrella Borrás el passat maig de 2016. El pacte estipulava un any i mig d’alcaldia per a cada formació política, per això, la fins ara alcaldessa Virginia Martí, ha cedit a Segarra la vara de comandament en un ple extraordinari celebrat en l’Ajuntament de Cabanes. A l’acte han assistit polítics destacats dins de la formació a què representa Segarra com el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, els diputats Xavier Trenco i Víctor García o la Vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal.

Martí va presentar la seua renúncia al càrrec a finals de novembre, moment des del que Segarra ha actuat com a alcaldessa en funcions. La possessió de l’alcaldia en cap cas modifica l’organigrama del govern de la localitat en què ambdós edils continuaran exercint les seues funcions al capdavant de les regidories que els van ser assignades a l’inici del mandat. Així doncs, Segarra continuarà al capdavant d’Educació, Formació i Ocupació i Martí continuarà treballant en les àrees d’Hisenda, Turisme i Esports.

error: Contingut protegit!