Almenara Celebra La Fira De Nadal Del Comerç Local

Dic 18, 2017 | ALMENARA

Una vintena de comerços i associacions han participat en el tradicional esdeveniment

Un any més, la Plaça de l’Església d’Almenara, s’ha omplit per a acollir una nova edició de la Fira de Nadal en què han participat una vintena de comerços i associacions locals. Allí veïns i visitants han pogut trobar roba, complements, llibres i discos, mel, joguets, llepolies, serveis de telecomunicacions, acadèmies, rebosteria, o pizzes entre altres productes. A més s’ha comptat amb expositors d’associacions locals com la Banda de Música, l’Associació contra el Càncer, els quintos i quintes 2018 o Salvem l’Agüelet.

Lleida
UAB

A més durant la fira s’han relizado diverses activitats complementàries com és el cas de les pintacaras i jocs a càrrec de Recull, la construcció de la torre de l’Agüelet en fang a càrrec de Salvem l’Agüelet, Englishtribe ha organitzat diversos jocs infantils o la visita de Pare Noel que ha estat en l’expositor de Quattre. A més també destacar que la Llavor Dolçaina i Tabal ha realitzat una cercavila i ha interpretat nadales al matí, mentres que a la vesprada han sonat gràcies a Xilcoralxes.

Més notícies…