Nadal actiu tindrà lloc el dia 26 de desembre i l’Escoleta de Nadal els dies 27, 28 i 29 de desembre

L’Ajuntament de les Alqueries ha organitzat Nadal actiu i l’Escoleta de Nadal per a este període de vacances i estan dirigides per a xiquets i xiquetes. Nadal actiu se celebrarà el dia 26 de desembre en la Plaça Major de 10:30h a 13:30h, mentres que l’Escoleta de Nadal tindrà lloc des del 27 fins al 29 de desembre, tots els matins de 10h a 13h en el CEIP Pintor Sorolla. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que “volem crear opcions d’oci en el municipi durant les vacances nadalenques i que totes i tots els xiquets i xiquetes de les Alqueries tinguen l’oportunitat de divertir-se amb els seus amics i amigues“.

En Nadal actiu els assistents podran disfrutar d’un parc d’atraccions i tallers, totalment gratuïts. En el cas que les condicions meteorològiques siguen desfavorables, l’activitat es realitzarà en el poliesportiu municipal. Pel que respecta a l’Escoleta de nadal es, tracta de tres sessions diàries temàtiques amb jocs, contes, tallers, etc, per a xiquetes i xiquets de 1r  de infantil fins a 6t de primària amb el preu de 9 euros. Totes les persones interessades hauran d’omplir la fullla d’inscripció fins al 18 de desembre.

Els alumnes que assistisquen a l’Escoleta de Nadal hauran de portar una motxilla amb botella d’aigua i esmorzar, un estoig amb el material bàsic com són: un llapis, goma i colors i roba còmoda per a poder realitzar les activitats preparades. Les xiquetes i xiquets d’infantil de p3, a més, han de portar roba de recanvi amb el seu nom. La resta de material també ha d’estar marcat per a evitar pèrdues.

error: Contingut protegit!