Arranca una setmana de promoció de la tv movie antibullying que presentarà la seua 2a temporada en el partit contra el FC Barcelona

Vicente-Ruiz: “Per a una província lliure d’assetjament escolar hem d’ensenyar que els nostres jóvens tinguen tolerància zero”

El Villarreal CF s’ha sumat al pioner projecte del creador i impulsor Víctor Antolí i la Diputació de Castelló contra l’assetjament escolar ‘Nada Será Igual’. Hui arranca una setmana d’intensa promoció d’esta tv movie antibullying protagonitzada per jóvens de Castelló i que presentarà la seua segona temporada diumenge que ve dia 10 de desembre coincidint amb un dels partits més multitudinaris de la lliga futbolística, el Villarreal CF-FC Barcelona.

 

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, participa hui en les xarrades i col·loquis organitzats amb jóvens esportistes en la Ciutat Esportiva del Villarreal amb l’objectiu comú de previndre i visibilitzar la problemàtica de l’assetjament escolar entre els jóvens. En la sala d’audiovisuals de la Residència de la Ciutat Esportiva, s’ha impartit un taller de conscienciació per als jóvens jugadors grocs de la pedrera, que han pogut disfrutar del passe de la primera temporada de la sèrie i posteriorment debatre amb els actors sobre els rols que interpreten en ‘Nada Será Igual’. Els vídeos de la sèrie es poden veure en el següent canal de YouTube: NADA SERÁ IGUAL

  

Afrontem el repte de previndre l’assetjament escolar entre els nostres jóvens, i per això és fonamental sensibilitzar-los sobre esta problemàtica i fer-ho en el seu mateix llenguatge. Volem una província lliure d’assetjament escolar, i per  això hem d’ensenyar que els nostres jóvens tinguen tolerància zero davant d’aquest tipus d’assetjament en les aules de Castelló”.

  

En eixe sentit, la diputada ha posat en valor “l’excel·lent acollida que ha tingut este migmetratge, llançat l’any passat, davall la creació i direcció del castellonenc Víctor Antolí. Ja en la seua primera part ho han visualitzat 27.000 jóvens i impliquem a 22 instituts de la província. Tant la comunitat educativa com els jóvens de la província han tingut una resposta molt positiva. I en este camí seguirem, amb formes creatives que arriben al nostre públic objectiu, els més jóvens, per a eradicar l’assetjament en les aules”.

Per la seua banda, Víctor Antolí s’ha mostrat satisfet per “la incorporació del Villarreal a este projecte, perquè ens va a ajudar a visibilitzar esta iniciativa que s’ha creat des de Castelló contra l’assetjament en les aules i que compta amb el talent d’actors i actrius jóvens de Castelló que estan arribant a la nostra joventut per a sensibilitzar-los en este problema tan important que tenim com a societat”.

Cal recordar que esta acció en positiu de ‘Nada Será Igual’ està centrada en el personatge d’Alexandra, que és la protagonista d’este migmetratge educatiu, la qual patix assetjament escolar a causa del seu canvi de sexe. 

Diumenge que ve, avanç de la novetat de ‘Nada Será Igual’

Per a eradicar l’assetjament escolar de les aules de Castelló, la Diputació de Castelló i el Villarreal CF han dissenyat una completa jornada d’activitat coincidint amb un dels partits més esperats de la temporada de Lliga com és el Villarreal CF- FC Barcelona.

Tal com ha explicat el creador del projecte, Víctor Antolí, “serà precisament en el descans del partit quan s’estrenarà l’avanç de la segona entrega de ‘Nada será igual’. De forma prèvia a la seua estrena, hem organitzat una acció que tindrà lloc a les 18:30 hores en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, que consistirà en una ‘batalla de galls’ contra l’assetjament escolar. Al voltant de 16 jóvens i el grup de rap ARSE ambientaran una jornada en què s’utilitzarà el rap com a ferramenta per a denunciar i recolzar els jóvens perquè no patisquen en silenci”.

Durant el descans del partit, abans de l’estrena, actuarà el raper ARKANO, guanyador internacional de les batalles de galls de Redbull, que interpretarà el seu nou single “Diferente”, que ha cedit al projecte com a tema central d’esta segona part.

El rumor, una altra conseqüència de l’assetjament escolar

En aquesta segona entrega de ‘Nada Será Igual’, la trama gira entorn del rumor com una altra conseqüència més de l’assetjament escolar.

S’inclouen noves incorporacions d’actors i actrius (selecció assessorada per Elena Arnao, directora de càsting de projectes audiovisuals com La que se avecina o Cuéntame cómo pasó). La televisiva actriu Cristina Plazas se suma al projecte interpretant a la psicòloga d’Alexandra, el personatge protagonista que intenta llevar-se la vida després de patir assetjament escolar.

A través de la pàgina web del projecte www.nadaseraigual.com podem disfrutar de la primera part, ‘Nadie Hace Nada’, que denúncia el silenci davant d’aquest greu problema que patix més del 25% dels jóvens a Espanya.

error: Contingut protegit!