‘Trens dignes al Maestrat’ valora positivament l’anunci del Ministre de Foment de millorar les comunicacions amb el Maestrat i demana que es concrete

Nov 30, 2017 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA, PROVÍNCIA

Trens dignes al Maestrat, la plataforma cívica que es va presentar el passat mes en societat a Benicarló per reclamar una millora en la freqüència i servei de trens fins la comarca i que du recollides centenars de signatures per diferents pobles del Maestrat, ha manifestat la seua satisfacció per l’anunci fet avui a Castelló pel ministre de Foment, Íñigo de la Serna d’augmentar els trens al Maestrat i espera ara que després de les paraules, vinguen els fet.

La situació ha d’acabar be, donada l’evidència del mal funcionament del servei i la necessitat de trens de rodalies o regionals assequibles per donar servei a estudiants, usuaris en general, treballadors i simplement per a qui vulga conèixer els nostres municipis turístics o moure’s amb seguretat”, ha dit Mercedes Urquizu.

Borriana
Caixabank

La campanya de recollida de signatures i aprovació de mocions a ajuntaments i Diputació ha anat acompanyada de la Plataforma, que apel·la a la necessitat de que les formacions polítiques anaren de la ma de la societat en les peticions. “Tenim enllestit un text per als grups polítics de les Corts Valencianes, amb els qui volem consensuar i proposar-los un text per a que es millore el servei de trens, per poder-nos beneficiar d’abonaments amb la implicació de les administracions que foren necessàries, amb l’objectiu de millorar l’actual situació”, ha afegit aquesta mare que amb diverses accions a les xarxes social i vídeos de denuncia de les condicions amb les que viatjaven els estudiants, ha aconseguit mobilitzar gent per articular aquesta petició.

Benicàssim
UAB

Ens alegra l’anunci i ara volem conèixer què suposarà realment, si els horaris aniran parells a les necessitats de freqüències, entrada a les classes, la data per a la posada en funcionament de les noves Obligacions de Servei Públic i si seran assumibles pels seus usuaris. Reclamem que es millore quan abans l’actual situació, especialment els diumenges que és el que, de forma peremptòria veiem més necessari i vigilarem que aquest anunci es concrete efectivament, es mantinga i no es deteriore ja que tenim massa raons per a no confiar en els anuncis dels polítics fins que no estiga tot ben lligat”, ha conclòs Urquizu.30

Més notícies…