La Regidoria de Cultura col·labora amb l’edició del treball, que naix amb motiu del 25é aniversari de la Trobada de Nadal de l’agrupació, que donarà un percentatge de les vendes a la Joventut Antoniana per a contribuir amb la seua tasca

La Coral Sant Jaume estrena nou disc. Un “regal” que naix amb motiu del 25é aniversari de la Trobada de Nadal que organitza cada any per aquestes dates l’agrupació i que compta amb nadales de Vila-real i de la Plana i també amb grans temes a nivell internacional.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i la presidenta de la Coral Sant Jaume, Amparo Peña, han presentat el treball, en l’edició del qual ha col·laborat l’Ajuntament, que es podrà comprar ja aquest diumenge a la fira de santa Caterina.

La Coral ens alegrarà el Nadal amb una nova edició d’un dels festivals de referència per a la Regidoria, com és la Trobada de Nadal, i també amb un nou disc fet a casa, per gent de casa i amb molt d’esforç”, destaca Pérez. “En ell podrem trobar cançons d’ací i internacionals, on els membres de la Coral tornaran a posar de manifest la seua versatilitat, cantant en tots els registres i transmetent molt de positivisme, molt necessari en qualsevol època de l’any”, assegura, “ja que és un treball que acompanya molt bé en qualsevol moment”.

Per la seua banda, la presidenta de la Coral Sant Jaume ha agraït a l’Ajuntament que cedira l’Auditori per a l’enregistrament del disc, “les cançons del qual reflecteixen la nostra personalitat i la versatilitat que el nostre director, Alfredo Sanz, ens ha conferit”.

Així, destaca que al treball es troben nadales de la Plana, com la Nadala del Desert, de Matilde Salvador, o Nochebuena en la Plana, de José García, així com tres peces locals, com la Nadala de la Vila, d’Antoni Pitarch; Nadales de Vila-real, de Manuel Pitarch, i Bon Nadal, de Batiste Carceller, totes musicades per Sanz. A més, “totes les cançons compten amb percussió i instruments de la terra, on no falta la dolçaina”. “La Coral no només som tradició, som innovació”, indica Peña, qui destaca que “fa anys que estem interpretant nadales americanes i en cadascuna de les nostres cançons sempre està present una emoció important, com la felicitat, que intentem que siga nostra banda sonora durant tot l’any”.

D’altra banda, la presidenta de l’ens, a més d’assenyalar que “és un disc fet amb molt d’amor”, recorda que “és temps de compartir i ajudar i per açò som solidaris amb aquells que ho necessiten”. Per aquest motiu, una part de les vendes durant la fira de santa Caterina i al llarg del període nadalenc es lliurarà a la Joventut Antoniana, “una associació de la ciutat que ajuda a moltes persones i que a més està implicada i treballa des de fa anys en tot allò relacionat amb el Nadal a Vila-real”.

De moment s’han editat 1.000 discos amb un preu de 10 euros la unitat. Tant Pérez com Peña han animat als veïns a adquirir-ho i a “gaudir-ho, ja que és un disc únic, hi ha cançons per a tots els gustos i sempre amb una gran qualitat”.

error: Contingut protegit!