Imatges del Consell de Xiquets i Xiquetes que s’ha celebrat aquesta vesprada a la sala de plens de l’ajuntament. En aquest curs són 17 els centres educatius que formen part del Consell, en el qual els membres tractaran temes com la sensibilització i respecte cap als drets de la infancia, l’impuls i foment de la participació infantil, l’elaboració del pla local d’infància de Vila-real i la creació d’un grup de coordinació interdepartamental sobre polítiques d’infància amb continuitat més enllà de la finalització del programa. La regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, ha participat a l’acte, on ha destacat la importància de fer partíceps els joves de la ciutat en la vida pública i la necessitat de desenvolupar actituds i aptituds d’anàlisi crítica de la realitat.

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!