El pressupost màxim de licitació és de 60.000 euros i el termini és de 15 dies naturals des de la seua publicació al BOP

El Pla Especial de la Marjaleria de Nules serà una realitat en breu després de la publicació del plec de contractació per la seua redacció en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) dimarts 14 de novembre.

Els interessats a participar en la mesa de contractació tenen un termini de 15 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOP per a presentar les propostes al registre d’entrada de l’ajuntament. Així doncs, el pressupost màxim de licitació és de 60.000 euros.

La contractació del servei de redacció del Pla Especial de la Marjaleria és el primer pas per a la regularització d’una zona del nostre terme municipal que afecta a diversos propietaris tant de finques agrícoles com d’habitatges. Esperem que aquest pla done resposta a diversos problemes que actualment tenen els propietaris i simplifique la gestió de la zona”, comenta el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

A més el regidor de medi ambient, Jaume Segura, destaca que “parlem d’una situació que afecta molts veïns, amb aquest pla especial, en el qual estem treballant des de  fa molt de temps, donem resposta al compromís adquirit amb els veïns afectats”.

Cal recordar que aquest procés va començar de la ma de l’anterior regidor de medi ambient Pedro Rubio.

error: Contingut protegit!