El càntabre, que tenia contracte fins a 2020, amplia la seua vinculació al club per una temporada més

El Villarreal CF i el futbolista Álvaro González han arribat a un acord per a l’ampliació de contracte del càntabre, que allarga el seu compromís amb el club groc fins a 2021. D’esta manera, el defensa central, que tenia contracte fins a 2020, amplia la seua vinculació amb el Villarreal CF per una temporada més. Este dimarts, després de l’entrenament del primer equip, se celebrarà una roda de premsa en la Ciutat Esportiva en què es detallarà el acord de renovació.

Álvaro González, s’ha refermat en l’eix de la saga del Submarí. De fet, des de la seua arribada al club en l’inici de la temporada 2016/2017, Álvaro ha anat agafant protagonisme en l’equip. Esta temporada és un dels futbolistes més utilitzats per Javi Calleja, acumulant un total de 956 minuts entre 10 partits de LaLiga (866) i un de la UEFA Europa League (90). Des de la seua arribada al club, Álvaro González ha disputat un total de 43 partits en què hi ha marcat un gol i ha repartit dos assistències als seus companys.

 

error: Contingut protegit!