El portaveu de l’equip agraeix al Consell la seua aportació, ‘centrada en les persones, malgrat haver heretat un deute de 42.000 milions d’euros’

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha agraït públicament a la Generalitat Valenciana el seu compromís amb Vila-real en els Pressupostos per al 2018 i ha denunciat la “hipocresia del PP, que ha tornat a aprofitar per a fer demagògia i mentir sobre l’aportació del Consell a la ciutat”.

L’edil assegura que “almenys, aquesta Generalitat, formada per un govern progressista, sí compleix amb les persones i inverteix malgrat haver heretat un deute de 42.000 milions d’euros”. “A tots ens agradaria viure novament l’època de vaques grosses de la qual va gaudir el PP, però malgrat açò comprenem la situació per la qual travessa el Consell, gestionant el passat d’uns altres, perquè ací ho estem vivint dia després de dia i és un miracle que malgrat tot se seguisquen esforçant tant”, afirma.

Serralvo ha posat de manifest la “falta de memòria del PP”, que “ja no recorda quan tots els anys els seus governants en la Generalitat destinaven diversos milions d’euros per a la Ronda sud-oest o el desdoblament de la carretera de Borriana, entre altres projectes, però després els diners mai arribaven, cosa que algun dia hauran d’explicar”.

Almenys aquest Consell compleix el que promet”, assenyala. En aquest sentit, fa referència als 40 milions d’euros que en 2017 ha oferit a tots els ajuntaments de Castelló a fons perdut, “sense distingir entre partits polítics, com sí feia el PP”. També ha destacat l’aportació de 667.000 euros per a la Regidoria de Serveis Socials, “que s’ha triplicat en poc temps” i els 3,6 milions que aquest mateix any ha aportat a Vila-real per a plans d’ocupació, que han beneficiat a 343 famílies. “Unes subvencions que mentre governaven els populars arribaven amb comptagotes i que, a més, havia d’avançar el consistori i després esperar pacientment a la seua tornada”, manifesta, al mateix temps que recorda que “ha hagut de ser aquesta Generalitat la que ens pagara els 1,7 milions pendents de la Biblioteca Universitària del Coneixement o el Palau de Justícia, que el PP va inaugurar, però que es va oblidar d’abonar”.

Per aquest motiu, l’edil defensa que la Generalitat “compleix novament amb la ciutat, perquè ara torna a haver-hi diners per a executar la Ronda sud-oest que uns altres van paralitzar durant anys i perquè ara inverteix en les persones i no en vendre fum”.

Serralvo demana “responsabilitat i vergonya a l’hora de parlar” als populars, que “després de tot el que han fet i de deixar a la ciutat aïllada d’inversions durant 16 anys, haurien de sonrojar-se abans de criticar l’aportació de la Generalitat, que des de 2015 està menys centrada a inaugurar i més preocupada d’un tema molt important i que uns altres tenien completament oblidat: el benestar de les persones”.

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!