La regidora d’Ocupació i Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha assegurat que és “un honor per a Castelló organitzar un fòrum estatal per ocupació d’aquestes característiques” i ha posat en valor el paper de la cooperació pública. “Encara que no tenim competència directa en matèria d’ocupació, els ajuntaments som l’administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa hem de donar la primera resposta a les seues demandes i posar a les persones sempre en el primer lloc“, ha destacat l’edil.

També ha assistit a l’acte el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, qui ha recordat que els consistoris “gestionen el 80% del pressupost del sistema autonòmic d’ocupació” i ha confirmat la importància dels acords intraterritorials per a connectar les necessitats geogràfiques amb les persones.

error: Contingut protegit!