L’obra Poemari per a ociosos, del filòleg i professor vila-realenc Manel Pitarch, ha segut escollida com a guanyadora del Premi de Poesia IBN Hazm, dels prestigiosos Premis Literaris Ciutat de Xàtiva. Els premis, que se celebren des dels anys 80, guardonen creacions narratives, poètiques i d’investigació en valencià i són una de les fites més rellevants del món de les lletres valencianes. 

En l’apartat de narrativa el Premi Blai Bellver ha sigut per a l’escriptora i filòloga barcelonina Sílvia Romero per la seua obra El jurament, mentres que el Premi Carlos Sarthou d’Assaig i Investigació ha sigut concedit a Vicent Ballester per El parlar del “tinguem”.

Els premiats s’han donat a conéixer en un acte realitzat en l’espai cultural Sant Domènec de Xàtiva, la clausura del qual ha anat a càrrec de la Companyia Maduixa de Sueca a través del seu espectacle Mulïer.

error: Contingut protegit!