Torna ‘Little Chef Torrenova’, xicotets grans cuiners amb jurats estrela Michelin

Oct 27, 2017 | PROVÍNCIA

Després de l’èxit aconseguit en la I Edició, on més d’un centenar de xiquets d’infantil van mostrar la seua creativitat gastronòmica, torna Little Chef Torrenova, xicotets grans cuiners amb jurats estrela Michelin.

Little Chef  Torrenova s’emmarca dins del “Proyecto Optimist” que fomenta la creativitat i autonomia a través de metodologies lúdiques. 

En l’anterior edició xiquets i xiquetes d’entre 3 i 5 anys de tota la província van ser avaluats pel Xef Estrela Michelin Miguel Barrera del Restaurant Cal Paradis; el Xef Modesto Fabregat del Restaurant Arbequina i Cristina Cantavella, Gerent de EducaChef Castellón.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 18 de novembre de 2017, de 10.30 a 13h en les instal·lacions del Col·legi Torrenova. Prop de 200 xiquets d’entre 3 i 5 anys  participaran en l’elaboració d’originals receptes com a ensalades, canapés, sandvitxs i postres. 

Amic Bona Vesparada

Este concurs lúdic té com a objectiu fomentar en xiquetes i xiquets hàbits saludables d’alimentació a través de l’elaboració de senzilles receptes, alhora que experimenten d’una manera divertida amb diferents ingredients i sabors.

Bases del concurs en l’enllaç següent: www.fomento.edu/torrenova/

Les inscripcions podran realitzar-se fins al 10 de novembre a través del correu: littlecheftorrenova@fomento.edu

Empreses rurals

Més notícies…