L’AAVV del Port i la regidoria de Poblats Marítims presenten la Festa de Halloween de la propera setmana

Oct 27, 2017 | BORRIANA

A partir de les sis de la vesprada del pròxim dimarts 31 d’octubre, qualsevol es podrà sumar a la celebració acudint amb la seua disfressa al carrer Consolat del Mar per a participar en la desfilada de el “truc o tracte”

L’Associació de Veïns del Port de Borriana ha presentat al costat del regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, una nova edició de la Festa de Halloween que des de fa diversos anys aconsegueix reunir a centenars de pares, mares, joves, xiquets i xiquetes en la zona del Port, i que com han explicat inicialment “se celebrarà dimarts que ve dia 31 a partir de les sis de la vesprada quan ens hem citat en el Carrer Consolat del Mar per a iniciar les diferents activitats que hem programat al costat de l’Ajuntament per a tota la vesprada, aprofitant a més que el dimecres és dia festiu”.

Amic Bona Vesparada

Tal com ha assenyalat la representant de l’AAVV del Port, Silvia Ruiz, durant la presentació de la celebració “ens agradaria que un any més la festa de Halloween en el Port tinguera la mateixa resposta que en anys anteriors, per açò hem preparat diverses activitats que s’iniciaran amb la desfilada de les sis de la vesprada, que començarà en el Carrer Consolat del Mar i recorrerà la gran majoria de carrers de la zona del Port de Borriana, perquè els més xicotets i xicotetes puguen gaudir de demanar el “truc o tracte” en les cases i habitatges de la zona”. Ruiz ha afegit que “en finalitzar la desfilada, hem preparat una sèrie de tallers i activitats especials per a xiquets i xiquetes que tindran lloc enfront de les Escoles de la Mar, per a així poder fer-los gaudir en un dia tan especial per a ells”. Per la seua banda, el regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, ha explicat que “una vegada més, el treball conjunt d’associacions veïnals i Ajuntament, i en aquest cas la col·laboració de l’Arenal Sound que, dins dels acords que arribem per a la dinamització social i cultural de Borriana, també ha sufragat despeses derivades de la iniciativa”.

Segons Aparisi, “cal agrair tant l’esforç de l’AAVV del Port per seguir organitzant una Festa de Halloween que cada any reuneix a més gent, i per un altre que els acords amb l’Arenal Sound i la seua col·laboració econòmica a través del conveni signat seguisca servint per a la dinamització i celebració d’actes com a aquest”. Així, tant la representant de l’AAVV de veïns com el regidor han “animat a participar en una activitat totalment gratuïta que estem segurs que serà del grat dels més xicotets i xicotetes de la ciutat i també de pares, mares i joves que ja han pogut comprovar en edicions anteriors el divertit que és celebrar Halloween en el Port de Borriana”.

Empreses rurals

Més notícies…