L’Alcora celebra la vespra de Tots Sants amb una festa infantil, orquestra i discomòbil

Oct 24, 2017 | L'ALCORA

Des de l’Ajuntament informen que el dia 1 de novembre hi haurà servei especial de minibús social per a desplaçaments al nou cementeri

L’Ajuntament de l’Alcora ha preparat per al pròxim dimarts, dia 31 d’octubre, una gran festa infantil de Halloween coincidint amb la vespra de Tots Sants.

Tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, de 18 a 21 hores. Els més menuts podran gaudir d’un gran parc infantil amb inflables, tallers de manualitats i caracterització de Halloween i un circuit de Quads i videoconsoles. A més, es repartiran caramels i llepolies entre els assistents.

I a la nit, a partir de les 24 hores, a la Pista Jardí, se celebrarà la festa “II Xispera de Tots Sants”, amb l’actuació de la Kinky Band i, a continuació, discomòbil. Aquest acte està organitzat per un grup de joves del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora, els Kintos 1999 i el restaurant La Pista.

Amic Bona Vesparada

Servei especial minibús social

Des de l’Ajuntament informen que el dia 1 de novembre totes aquelles persones que ho necessiten podran fer ús del minibús social per a desplaçar-se al cementeri nou de l’Alcora.

L’horari serà de 9 a 13 hores i el punt d’eixida serà la plaça Espanya. “Si hi ha persones que desitgen anar al cementeri però per motius de salut no poden desplaçar-se fins a la plaça Espanya, podran sol·licitar el servei des del seu domicili avisant el dia anterior a través del telèfon 691248774”, explica el regidor de Tercera Edat, Agustín Chiva.

Empreses rurals

Més notícies…