Dos equips d’experts realitzaran sense cita prèvia els tests, dirigits especialment a majors de 60 anys, entre les 10.00 i les 14.00 i les 16.00 i les 19.00 hores

La piscina municipal Yurema Requena acollirà aquest dijous, 26 d’octubre, una jornada específica en la qual un equip d’experts realitzarà proves de densitometria òssia a qualsevol persona que ho sol·licite.

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha agraït la col·laboració de la farmacèutica Amgen, al costat de la Fundació Hispana d’Osteoporosi i Malalties Metabòliques Òssies (FHOEMO), l’associació Espanyola Contra l’Osteoporosi i la Artrosis (AECOSAR) i la International Osteoporosi Foundation (IOF).

La densitometria òssia és una prova que serveix per a mesurar la densitat del calci existent en els ossos”, explica Gómez, qui destaca que “qualsevol persona que ho desitge podrà sotmetre’s gratuïtament a les proves, que es dirigeixen, especialment als majors de 60 anys”. Així, entre les 10.00 i les 14.00 hores i les 16.00 i les 19.00 hores, un equip d’especialistes atendrà a qui acudisca directament a la sala habilitada per a tal efecte, “sense necessitat d’inscriure’s prèviament a cap lloc”, indica.

Tenint en compte que a les nostres instal·lacions esportives acudeixen nombrosos veïns majors de 60 anys, esperem que no ho dubten i s’animen a fer-se la prova per a conèixer amb més detall el seu estat de salut”, conclou l’edila.