Campanya de recollida de residus canins en el Mes de la Sostenibilitat

Oct 20, 2017 | VILA-REAL

Imatges de la campanya de recollida de residus canins, que es desenvolupa dins de la 13a edició del Mes de la Sostenibilitat, organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic per a aconseguir una ciutat més neta i saludable per a tots.

La iniciativa consisteix a repartir fullets informatius a diferents zones de la ciutat entre els propietaris de gossos, “amb l’objectiu que es consciencien de la importància d’arreplegar sempre les caques de les seues mascotes, ajudant a generar una millor imatge de la ciutat“, tal i com ha explicat el regidor de l’àrea, Josep Pasqual Sancho. La campanya també informa de com fer ús dels parcs canins i de la seus ubicació, així com de la normativa de convivència, d’una manera breu i aclaridora.

Amic Bona Vesparada

 

Empreses rurals

Més notícies…