‘Turisme responsable’, jornada de treball a Bilbao

Oct 19, 2017 | VILA-REAL

Imatge de la jornada de treball a la qual ha assistit avui el regidor de Turisme de Vila-real, Diego A. Vila, que se celebra a Bilbao, dins la xarxa de Ciutats Educadores, sota el títol ‘Turisme responsable’. El regidor destaca que aquesta xarxa “ha treballat durant els dos últims anys d’una manera totalment innovadora, unint els principis de la carta de ciutats educadores a les accions desenvolupades en l’àrea de Turisme dels municipis“. D’aquesta manera, posa de manifest el treball realitzat des de Vila-real en aquest sentit, amb una “important aportació al document conjunt elaborat per les 16 ciutats membre que es plasmarà també en un llibre que es presentarà al mes de febrer a la trobada nacional“.

En aquest sentit, Vila assegura que “la nostra ciutat ha contribuït amb la seua experiència mitjançant les diverses marques de ciutat que tenim i, en especial, amb l’aposta pel turisme religiós, que ens fa ser tot un referent provincial en aquesta matèria“. A més, explica que “s’ha reconegut el treball en la marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació, on s’ha involucrat en un mateix projecte a tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat” i afirma que “s’han marcat com a punts d’espais de convivència turística de la nostra ciutat la plaça Major, la basílica de sant Pasqual, l’església Arxiprestal, l’Estadi de la Ceràmica i els voltants i el paratge del Termet“.

Amic Bona Vesparada
Empreses rurals

Més notícies…