Continuen les campanyes de la 13a edició del Mes de la Sostenibilitat

Oct 19, 2017 | VILA-REAL

El regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, participa activament en una de les campanyes integrades dins de la 13a edició del Mes de la Sostenibilitat, com és la de recollida de cartró destinada als comerciants de la zona centre.

Amic Bona Vesparada

El regidor ha comptat amb el suport i la implicació d’UCOVI per a dur a terme la campanya, que recorre els comerços de la zona centre informant i repartint paquets que contenen instrumental com cúter i rotllo de corda per a facilitar el desmuntatge i plegat de les caixes que fan servir a les tendes. “D’aquesta manera s’evita que aquests elements voluminosos romanguen a la via pública fins que passa el servei de recollida, evitant així que acaben en mans de persones incíviques i millorant la imatge que s’ofereix d’una zona tan concorreguda de la ciutat“, indica Sancho.

Empreses rurals

Més notícies…