Presentació del XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

Oct 18, 2017 | VILA-REAL

Imatges de la participació avui del primer tinent d’alcalde, Xavier Ochando, a la presentació del XIV Congrés Internacional del tècnic ceràmic, que organitza l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) i que enguany porta com a títol ‘El técnico y la industria 4.0’.

Ochando ha destacat la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real amb l’ATC -mitjançant la Fira Destaca i la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real-  i amb la resta de municipis que formen part del Pacte de la Ceràmica. A més, ha afirmat que la temàtica del congrés és “molt important per a una ciutat com la nostra, amb una història plena de superació i lluita per passar de ser una societat exclusivament agrària a ser un referent en la indústria, per a la qual cosa va ser molt necessària la innovació, una paraula de la qual coneixem molt bé el seu valor” i ha assegurat que “tots hem d’estar preparats per a la revolució industrial 4.0“.

Amic Bona Vesparada
Empreses rurals

Més notícies…