La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició

Oct 12, 2017 | VILA-REAL

Rubén Lucas García i Sonia Ortiz López són els guanyadors del concurs, dotat amb 750 euros al millor disseny i amb 250 per a l’accèssit a un autor local

La Regidoria de Cooperació i Integració de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat, que se celebrarà el pròxim 22 d’octubre.

El jurat encarregat de valorar les obres s’ha reunit per a deliberar quin dels treballs presentats al concurs representa millor l’esperit de l’esdeveniment. Finalment, el disseny realitzat per Rubén Lucas García és el triat com a imatge principal de la fira, la preparació de la qual ja està en marxa i que comptarà, un any més, amb diverses ONG i entitats de tot tipus, que es donaran cita a la plaça Major.

Amic Bona Vesparada

D’altra banda, la Regidoria que dirigeix Álvaro Escorihuela, a més de lliurar 750 euros al guanyador, ofereix un accèssit de 250 euros per al millor cartell local, que en aquesta ocasió recau sobre Sonia Ortiz López.

 

Empreses rurals

Més notícies…