Rubén Lucas García i Sonia Ortiz López són els guanyadors del concurs, dotat amb 750 euros al millor disseny i amb 250 per a l’accèssit a un autor local

La Regidoria de Cooperació i Integració de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat, que se celebrarà el pròxim 22 d’octubre.

El jurat encarregat de valorar les obres s’ha reunit per a deliberar quin dels treballs presentats al concurs representa millor l’esperit de l’esdeveniment. Finalment, el disseny realitzat per Rubén Lucas García és el triat com a imatge principal de la fira, la preparació de la qual ja està en marxa i que comptarà, un any més, amb diverses ONG i entitats de tot tipus, que es donaran cita a la plaça Major.

D’altra banda, la Regidoria que dirigeix Álvaro Escorihuela, a més de lliurar 750 euros al guanyador, ofereix un accèssit de 250 euros per al millor cartell local, que en aquesta ocasió recau sobre Sonia Ortiz López.