Vila-real acull una jornada per a promocionar i difondre les societats laborals com a fórmula d’emprenedoria

Oct 11, 2017 | VILA-REAL

La sessió gratuïta, organitzada per FEVES-Societats Laborals amb el suport de la Regidoria d’Economia i la Diputació, tindrà lloc el divendres 13 a la Biblioteca Universitària del Coneixement entre les 10.00 i les 13.00 hores

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) acollirà aquest divendres, 13 d’octubre, la jornada Empreses d’economia social, una oportunitat per a l’ocupació, organitzada per la Federació d’empreses Valencianes d’Economia Social (FEVES)-Societats Laborals, en col·laboració amb la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real i amb la Diputació de Castelló.

La sessió, que tindrà lloc de 10.00 a 13.00 hores, servirà per a promocionar i difondre la fórmula de les societats laborals com la millor alternativa per als emprenedors que desitgen muntar un negoci i per al foment de l’autoocupació col·lectiva.

Amic Bona Vesparada

A través d’aquesta jornada-taller, els assistents podran conèixer els avantatges que les Societats Laborals ofereixen als emprenedors i treballadors a l’hora de generar nous llocs de treball i mantenir l’ocupació. El programa de la jornada inclou informació sobre l’economia social i les societats laborals, les seues característiques, els tràmits de constitució i engegada, els avantatges, les ajudes i subvencions pròpies existents i la viabilitat del projecte. Així mateix, mostrarà casos pràctics sobre empreses de nova creació i reconversió de negocis en crisi. Les inscripcions es poden realitzar telefonant al 963 956 469 o a través d’http://portaltreball.vila-real.es

Empreses rurals

Més notícies…