Alcaraz aposta per reconèixer la transparència com a dret constitucional i garantia de salut democràtica

Oct 10, 2017 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha apostat per reconèixer la transparència com a dret constitucional i garantia de salut democràtica. Declaracions que ha fet el conseller durant la cloenda del Curs de formació per a responsables d’ajuntaments i Diputació de Castelló.

Alcaraz ha posat el valor del treball dels assistents a esta jornada per a promoure la transparència i el govern obert “aconseguint que la ciutadania confie amb les seues institucions“. Segons el conseller, “hem d’estar orgullosos d’allò que hem aconseguit, tot i que encara queda un llarg camí per consolidar el dret d’accés a la informació pública“.

Castellón destino

El curs ha sigut organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies dirigit a responsables polítics i tècnics de l’Administració local amb competències vinculades amb la transparència, gestió de portals de transparència, pressupostos municipals i responsables de l’àrea de bon govern i participació ciutadana.

Més notícies…