Davant l’incident ocorregut a l’acte taurí d’aquesta vesprada, l’Ajuntament de les Alqueries vol comunicar que:

A les 17:30 hores, tal i com estava previst s’ha iniciat l’acte del Bou amb Corda amb total normalitat. Un poc més tard de les 17:35 hores, després d’una incursió de l’animal a un dels horts de la zona, s’ha amollat un dels nus i després d’una maniobra, el bou ha pogut soltar la soga i ha escapat cap a l’altra direcció.

En tot moment, el bou ha estat perseguit pel director taurí, els voluntaris taurins, la Policia Local de les Alqueries, Guardia Civil i Policia Local de Borriana que s’ha apropat al lloc on s’ha desplaçat l’animal. A més, la regidora de Festes de les Alqueries, Lorena Maure, ha estat en tot moment coordinant el dispositiu en la zona i en continua comunicació amb l’alcaldessa, Esther Lara. A més, s’anava informant per la megafonia del recinte taurí a les veïnes i veïns de les Alqueries perquè l’incident no passara a majors.

L’animal ha estat una hora en un hort de la zona, completament controlat, però la situació dels arbres (tarongers) dificultava que poguera tornar a ser encordat. Sobre els 18:45 s’ha pogut enllaçar a l’animal i pocs minuts després l’han carregat al camió. No hi ha hagut cap ferit a conseqüència d’aquest incident.

L’Ajuntament de les Alqueries vol agrair la feina del director taurí, voluntaris taurins Policia Local de les Alqueries i de Borriana i de la Guardia Civil que han evitat que l’incident tinga conseqüències més greus.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!