Els comerciants del Mercat Central es formen per a llançar un web propi i impulsar les vendes en línia

Sep 30, 2017 | VILA-REAL

La Regidoria d’Economia i Efecte Vila-real treballen de manera conjunta en la creació d’una pàgina web exclusiva per al Mercat Central. Els comerciants del mercat han començat a rebre la formació necessària perquè els seus productes es puguen vendre en línia i arribar al client en temps rècord. 

Portem temps invertint en tot tipus d’accions per a dinamitzar el mercat, amb cursos de cuina, fires pels voltants i campanyes, però ha arribat el moment de donar un salt qualitatiu i ajudar a què els comerços instal·lats en aquest recinte arriben a les cases dels veïns amb major facilitat“, explica el regidor d’Economia, Xavier Ochando. Amb aquest objectiu, s’està creant una pàgina web que potenciarà la venda en línia, al marge de la nova plataforma Vilatenda, adaptada a les característiques pròpies i especificitats dels productes, que “requereixen d’un espai de venda diferenciat“. 

Lleida

En aquest sentit, responsables d’Efecte Vila-real estan formant ja els venedors per a introduir-los en l’àmbit digital. “Sabem del poder, cada vegada major, de les xarxes socials i d’internet; per això, en l’era digital cal estar al dia i per això anem a posar al seu abast totes les eines necessàries perquè juguen amb igualtat d’oportunitats que la competència“, indica. 

Els venedors aprenen des d’informàtica bàsica fins a nocions de venda en línia i presentació del producte i també compten amb un sistema de comandes i enviaments per a garantir la qualitat dels productes frescos. “Els comerciants tindran un espai propi al web del mercat i un correu sincronitzat amb el telèfon mòbil, de manera que només reben una comanda, la podran preparar i enviar en les millors condicions i amb la major rapidesa possible, ja que els aliments necessiten d’un transport concret i específic per a la seua conservació en perfecte estat“, explica.

Així mateix, podran llançar campanyes, accions i promocions pròpies i dirigides a diferents tipus de públic. Tal com recorda l’edil d’Economia, el Mercat Central ja fa enviaments a domicili tant a particulars com a negocis d’hostaleria, “tot i que aquesta eina ajudarà a potenciar el servei“. A més, amb la nova pàgina web es podran fer lliuraments en un horari més ampli, de vesprada i fins i tot en cap de setmana, “de manera que s’ajuda al fet que bars i restaurants es decanten per proveir-se en el mercat local”. La iniciativa servirà també per “diversificar la clientela i arribar a persones que actualment no fan les seues compres en aquest recinte i, a més, posarà a l’abast de molts més clients potencials productes específics que no es troben en qualsevol comerç, acostant-se a un públic exigent que cerca coses especials“. 

UAB

L’objectiu és que el projecte puga estar en marxa a finals d’aquest any i que, al llarg del temps, puga anar creixent i implementant canvis per a millorar l’experiència de compra entre els clients.

Més notícies…