Benlloch mostra el suport a l’aposta de la Generalitat per la moda valenciana en la desfilada del dissenyador Miquel Suay

Sep 30, 2017 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va assistir ahir a la desfilada del dissenyador Miquel Suay, celebrada a la localitat de Gandia, en una jornada a la qual també va assistir el president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de la Mesa de les Corts, Enric Morera, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, entre altres.

Comerç Borriana

Benlloch va acudir a la desfilada convidat per l’alcadessa de Gandia, Diana Morant, i el mateix dissenyador, en mostra del suport que, també des de Vila-real, es vol mostrar cap al sector de la moda valencià. “Després d’anys de desprestigi, la Generalitat Valenciana ha iniciat una nova línia de suport i aposta inequívoca cap a la moda i la promoció dels dissenyadors valencians, una marca pròpia que volem tornar a recuperar. Vila-real se suma també a aquesta aposta“, assenyala Benlloch. 

Esports A Punt

Empreses rurals

Més notícies…