El Col·legi Verge del Carme de Vila-real celebra el seu dia més  important amb una gran festa

Sep 29, 2017 | VILA-REAL

El matí de hui el col·legi Mare de Déu del Carme ha celebrat el seu dia gran. La festa Carmelita se celebra el dia 1 d’octubre, però com enguany coincidix en diumenge, els escolars ho han celebrat hui.

Al matí han començat amb una oració en honor al sant Carmelita a qui enguany se li dedica la festivitat. San Nuno de Santa Maria (24 de juny de 1360 – 1 de novembre 1431)  va ser una persona que durant la seua vida es va dedicar a formar-se com a cavaller i soldat fins que va trobar la seua vocació real com a religiós.

Castellón destino

Hui els alumnes del centre Carmelita han descobert més coses sobre este personatge i han realitzat diferents tallers on han pogut viure l’experiència d’ajudar als altres. Han tingut també oportunitat de compartir l’esmorzar solidari, on cada alumne aportava menjar i en el pati han pogut compartir-la amb els companys.

Una bona ocasió per a eixir-se de la rutina, conéixer els orígens Carmelites i viure una jornada de convivència entre tots els alumnes de les diferents etapes des d’infantil fins a secundària. Per a acabar la jornada, les famílies han pogut compartir l’oració que s’ha realitzat en el pati.

Més notícies…