La secretària autonòmica de Transparència ha inaugurat la IV edició de la jornada ‘RSEncuentro: Territoris socialment responsables’ celebrat a València

Sep 28, 2017 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA

Zulima Pérez: “Des de la Generalitat volem ser exemple i consolidar-nos com una administració pública socialment responsable”

Des de la Generalitat volem ser exemple i consolidar-nos com una administració pública socialment responsable“, ha destacat la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, durant la inauguració de la IV edició de la jornada ‘RSEncuentro: Territoris socialment responsables’.

Lleida

Segons la secretària autonòmica, gràcies a esta jornada, “podem establir un punt de trobada per a reflexionar al voltant de la responsabilitat social, una matèria on l’administració pública juga un paper fonamental“.

Una jornada on també ha participat el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, on ha remarcat el treball que, des de la Generalitat, s’està realitzant per a impulsar la RSE.

UAB

Aquesta trobada està organitzada per l’empresa CIMAS, innovació i medi ambient i ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Bankia, Caixa Popular i Centre de Turisme de València.

Més notícies…