Vila-real exporta el seu model de Participació Ciutadana

Sep 27, 2017 | VILA-REAL

La regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, ha assistit avui a la jornada ‘El govern en xarxa i la coproducció de polítiques publiques: òrgans institucionals de participació’, organitzada per la Càtedra Participació Ciutadana, Govern Obert i Open Data, de la Universitat de València.

Gil, que ha intervingut en la taula redona ‘Governança i òrgans de participació a escala municipal’, ha parlat sobre el Consell de Participació Ciutadana de Vila-real, pioner a tot el territori valencià, i ha destacat que “s’ha convertit en tot un referent, ja que altres municipis prenen nota del nostre per a impulsar els seus propis consells entre el veïnat“. A més, la regidora ha detallat una de les iniciatives més característiques del programa de Participació Ciutadana, com és Assaltabarris, que té com a premissa apropar els parcs als veïns i recuperar el valor de la vida als barris de la ciutat mitjançant activitats i espectacles a totes les àrees de la ciutat.

Castellón destino

Més notícies…