Les Escoles Esportives de Borriana tornen amb la novetat dels esports nàutics dins de la programació

Sep 25, 2017 | BORRIANA

El Servei Municipal d’Esports ha ampliat fins a 68 els grups en els quals es treballarà durant el curs, i un total de deu centres educatius han tornat a sumar-se al projecte

La regidoria d’Esports i el Servei Municipal d’Esports han anunciat de forma pública l’ampliada i potent oferta dels cursos inclosos dins dels Escoles Esportives de 2017-18. Així, el regidor de l’àrea esportiva, Vicent Granel, s’ha reunit aquesta setmana amb els representants dels clubs esportius de la ciutat que també col·laboren i coordinen els cursos en les diferents disciplines, a més d’amb els directors i directores dels centres educatius, per a acabar de definir el nombre de grups, les instal·lacions o horaris en els quals es desenvoluparà aquesta nova edició de les Escoles Esportives.

Tal com ha assenyalat el mateix Granel, “estem molt satisfets de veure com la participació d’escolars en les Escoles Esportives és cada vegada major, i en aquesta edició seran un total de 68 grups, que fins i tot poden ampliar-se en un futur, en els quals es dividiran les sessions de pràctica esportiva, amb també un total de 19 disciplines o cursos diferents entre els quals es pot triar”. Segons s’ha detallat des del SME, “cadascun dels grups estarà format per un mínim de vuit persones, i en el cas que s’arribe a les 16 inscripcions es desdoblaria perquè el seu desenvolupament siga molt millor”.

Castellón destino

Així, l’alumnat dels centres Cardenal Tarancón, Pare Vilallonga, Jose Iturbi, Roca i Alcaide, Penyagolosa, Pla d’Hortolans, Illes Columbretes, Villa Fátima, Jaume I i Novenes de Calatrava serà qui puga triar entre les diferents disciplines que s’ofereixen dins dels Escoles Esportives. Precisament, una de les grans novetats d’enguany és la inclusió de disciplines esportives nàutiques, gràcies també al fet que el Club El Pescador i el Club Nàutic de Borriana s’han sumat al Club Futbol Sala JPM Borriana, Club de Atletismo Buris-Anna, Club Bàsquet Borriana, Club Judo Borriana i Club de Tir amb Arc Borriana dins de l’organització i desenvolupament de les activitats de pràctica esportiva.

D’aquesta forma, tant el regidor Vicent Granel com els monitors del SME i dels clubs que es van encarregar el passat any de més de 1.400 sessions d’esport, han destacat que “el funcionament del Pla PATI creat a Borriana segueix sent un exemple sobre el qual altres municipis han basat també la seua oferta esportiva i promoció de l’activitat física entre els escolars, i estem convençuts que un any més les Escoles Esportives tornaran a ser un gran atractiu tant per a pares i mares com per als propis alumnes que veuen ampliada l’oferta sobre la qual poder triar una disciplina o una altra”. Finalment, des del SME s’ha recordat que “com cada any farem lliurament de material per a la pràctica esportiva, així que durant el mes d’octubre es repartiran les samarretes de màniga curta i pantalons curts i a l’inici de l’any se’ls proporcionarà la samarreta de màniga llarga de les Escoles Esportives”.

Més notícies…