Fran Escribà va arribar a la banqueta groga l’11 d’agost de 2016 després de la sorprenent i inesperada destitució de Marcelino García Toral. En la seua primera temporada va aconseguir bons resultats en la fase inicial de la lliga però un començament dubtós de la segona i l’eliminació de l’Europa League en setzens de final van començar a sembrar majors dubtes sobre Escribà, encara que finalment va aconseguir la quinta plaça de LaLiga 2016-17.

El Villarreal agraïx al tècnic, al segon entrenador, Josep Alcàsser, i al preparador físic, José Mascarós, el seu treball i dedicació al capdavant de la banqueta groga des que arribaren en l’inici de la temporada passada i els desitja sort en la seua carrera esportiva.

L’entrenament del primer equip, que anava a dur-se a terme hui a les 10.00 hores en la Ciutat Esportiva, s’ha postergat per a les 18.00 hores en el mateix escenari.

En les pròximes hores, l’entitat donarà a conéixer el nou entrenador del Villarreal CF.

error: Contingut protegit!