Rotacions, joc desarborat i poca concentració defensiva afonen al Villarreal en Getafe

Res feia presagiar al final de la primera part que el Villarreal anava a doblegar-se de la manera en què ho ha fet en la segona. Si bé és cert que en el transcurs dels primers 45 minuts ambdós equips han tingut suficients oportunitats com per a inaugurar el marcador el Villarreal tampoc ha donat símptomes de ser l’equip sense ànima i escassa concentració defensiva que ha s’ha vist en els segons 45 minuts. Encara que ja en la primera el Getafe havia demostrat la facilitat amb què es plantava en l’àrea grogueta.

El primer dels gols locals ha arribat després d’un servici de cantó que ha repuntat el Getafe prop del punt de penal cap al segon pal on ha cabotejat plàcidament Àngel Rodríguez; minut 53. Deu minuts després arribava el segon. Res com tindre com a amics als centrals de l’equip contrari. Jorge Molina aprofitant la desorientació de la saga groga i el garrafal error de Semedo s’ha plantat davant de Barbosa a qui ha batut per davall; Minut 63. El tercer ho ha materialitzat Bergara en el 66 en plena debacle groga. Un centre per la part dreta, intent d’eixida de Barbosa que recula ràpidament i cabotada  que aplega a tocar el porter però que finalment acaba en la xarxa. Res a dir. L’últim dels gols tornaria a ser obra d’Àngel que ha rematat prop del primer pal després del servici lateral d’una falta.

Molt ha de millorar este Villarreal per a poder lluitar per posicions interessants dins de la classificació. Les bones intencions i les excuses per les baixes no basten quan un equip es considera important dins de LaLiga. Alguna derrota més o resultats incerts en els dos pròxims partits, tant en l’Europa League com en LaLiga, poden ser transcendentals per al futur de l’equip i, sobretot, el seu cos tècnic.

Fitxa:

Getafe CF: Guaita; Damià, Djené, Cala, Antunes; Àlvaro, Bergara, Arambarri (S. Mora, m. 62), Amath (Fajr, m. 65); Àngel i Jorge Molina (Molinero, m. 82).

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Semedo, Àlvaro, Rukavina; Samu Castillejo (Soriano, m. 59), Rodrigo, Trigueros (Sansone, m. 69), Fornals; Bakambu (Bacca, m. 59) i Enes Ünal.

Gols: 1-0. Min. 53: Àngel. 2-0. Min. 63: Jorge Molina. 3-0. Min. 66: Bergara. 4-0. Min. 92: Àngel.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comité gallec). Groga a Arambarri (Getafe), i a Bakambu, Trigueros i Rodrigo (Villarreal).

(Fotos: Villarreal C.F.)

error: Contingut protegit!