El Centre de Congressos, Fires i Trobades acollirà el I Festival del Manga de Vila-real el proper cap de setmana

Sep 20, 2017 | VILA-REAL

Les regidories de Congressos i Economia col·laboren en un dels esdeveniments més grans d’aquestes característiques de tot l’Estat, que tindrà lloc els dies 23 i 24

El Centre de Congressos, Fires i Trobades acollirà el proper cap de setmana el I Festival del Màniga de Vila-real Shuumatsu Kyoukai. Un esdeveniment que organitzat per l’associació Otaku Kyoukai Castelló, amb el suport de les regidories de Congressos i Economia, que es configura com un dels més grans del sector en tot l’Estat. Així ho ha anunciat el regidor de Congressos, Diego Vila, acompanyat pel director de comunicació de l’acte, Santi Izquierdo.

Lleida

Els dies 23 i 24, en horari de 10.00 a 20.30 hores, Vila-real serà seu del manga i tot allò relacionat amb la cultura japonesa i també amb aquelles activitats considerades friqui. “Els amants d’aquesta cultura tindran a la seua disposició tot tipus d’estands amb marxandatge, activitats d’exterior com nerf, softcombat, laser combat o quidditch, i múltiples espectacles, sense oblidar la ràdio en directe, concerts i cinema, així com realitat virtual, concursos, conferències i foodtrucks amb el millor menjar japonés, però també amb altres productes per a tots els gustos”, assegura Izquierdo.

Un esdeveniment, obert a tots els públics que pretén convertir-se en un referent. “És el més gran vist fins avui a Espanya, on des de fa uns anys, aquesta cultura està experimentant un gran auge entre el públic de totes les edats”, explica.

En aquest sentit, Diego Vila indica que “com a ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments, Vila-real aposta per aquest i altres actes que ajuden no només a atraure turisme a la nostra ciutat, sinó també a canviar el model d’economia local”.

El Festival del Manga “servirà per a complementar altres congressos i actes ja consolidats en l’agenda local, com les jornades de l’Orgull Friki, que seguirà organitzant la Regidoria de Joventut, que fins ara dirigia Xavier Ochando i que ara està en mans de Gemma Gil”, apunta Vila. “En qualsevol cas, es tracta d’un esdeveniment nou, que esperem que atraga un públic molt nombrós des de diferents punts i que es puga consolidar amb noves edicions”, expressa l’edil.

UAB

Els assistents podran adquirir les entrades en la taquilla abans d’accedir al recinte pel mòdic preu de 3 euros per a un dia o 5 euros si desitgen assistir els dos dies seguits. A més, s’ofereixen descomptes per a grups i s’oferiran packs amb obsequi. Més informació sobre la programació del festival a www.otakucastellon.com

Més notícies…