Suspesa de manera indefinida la busca de la “vaca Rebeca”

Sep 20, 2017 | BORRIANA

Mentres la popularitat de la ja celebre vaca Rebeca seguix en augment en les xarxes socials, i inclús les televisions generalistes es fan eco de la interminable fuga de la cap més famosa del país, la història s’ha situat en un punt de “no avanç”.

Ahir coneixíem que Vicente Gargallo (responsable de la ramaderia Capota de Vila-real, propietaris de la vaca) es retirava de la busca davant de la impossibilitat manifesta de capturar-la i involucrant directament al Seprona com a responsable que la captura s’haja demorat, ja que li van ser requisats l’arma i els sedants amb què va ser atrapada la primera de les vaques fugides.

Lleida

Paral·lelament l’Ajuntament de Borriana decidia anul·lar el dispositiu per a localitzar la vaca davant dels infructuosos resultats de l’operatiu de busca. Durant dilluns passat ja només van participar en el mateix els membres de Protecció Civil de Borriana, la Policia Local i la persona que havia facilitat desinteressadament el dron. La resta d’efectius del Cos Provincial de Bombers i de Protecció Civil de la Diputació de Castelló, que havien col·laborat en els dies anteriors, ja havien abandonat la busca divendres passat seguint els consells de la corporació municipal.

D’esta manera, en l’actualitat, només es mobilitzaria novament l’operatiu de cerca després de l’avís d’alguna persona que vera a la famosa vaca pels terrenys de Sant Gregori o el cami Marjalet, on se la va veure per última vegada. Açò o que fóra vista creuant fronteres cap a altres poblacions, qüestió que ja s’havia rumorejat en el seu moment però que, segons la Policia Local, es tractava de comentaris sense fonament.

UAB

En qualsevol dels casos difícil és saber el que ha fet o deixat de fer la coneguda vaca si poc se sap del seu parador concret. Veurem com acaba definitivament la història de la vaca Rebeca. Qui sap si en un futur la seua aventura formarà part d’un llibre, un documental, o potser una pel·lícula que narre les peripècies de la seua fugida en busca d’una anhelada llibertat. 

Més notícies…