El Grup Socialista de Vila-real presenta una moció per a defendre la unitat territorial d’Espanya

Sep 18, 2017 | INFORMACIÓ AUTONÒMICA, VILA-REAL

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Vila-real ha presentat una moció que es debatrà en el pròxim ple per a la defensa de la unitat territorial d’Espanya davant dels desafiaments independentistes. Les i els socialistes del consistori, en esta proposta, mostren el seu suport a les accions que desenrotlle el Govern d’Espanya en totes les decisions que es prenguen, dins del marc de la Llei, per a garantir l’estat de dret a Catalunya. Així mateix, des del grup socialista municipal insten l’Executiu a explorar tots els espais de diàleg polític a fi de garantir la convivència.

En la proposta, les i els regidors socialistes insten que l’Ajuntament de Vila-real mostre la seua opinió unànime en defensa de la sobirania nacional i en contra de la declaració de la proposta de resolució plantejada a Catalunya per les forces polítiques “que no representen a la majoria del poble català i en la que es declara l’inici de creació de l’estat català independent”. Així mateix, des del grup socialista vila-realenc indiquen que “volem que l’Ajuntament reforce els seus vincles històrics amb Tarragona i la resta de Catalunya, per eixe motiu sempre s’ha considerat perjudicial la creixent elevació de barreres fiscals i administratives i considerem un retrocés creixent que en el futur es pogueren prendre decisions que elevaren les fronteres entre la província de Castelló i la veïna Tarragona”.

Lleida
UAB

Esta moció es presenta després que en el Parlament de Catalunya s’haja imposat una majoria parlamentària que no ha tingut en compte l’interés general i només s’han anteposat els interessos partidistes, sense importar la ruptura de les regles del joc democràtic. “Per açò demanem unitat i respecte a la Llei i les institucions democràtiques”, asseguren des del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Vila-real.

Més notícies…