L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adequat la zona de petanca del barri Carmadai, que es trobava “en unes condicions lamentables, amb parts del mur que havien caigut pels colps de les boles i per la falta de manteniment i els dos focus que no funcionaven, per la qual cosa no podien jugar de nit“, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolomé.

Les memòries de la desocupació han permés que diverses persones desocupades contractades hagen realitzat una actuació per a adequar este espai situat junt amb la pineda. Així, han millorat la il·luminació, han reconstruït les parts del mur que estaven en mal estat i ho han pintat, han realitzat manteniment en els arbres i han aportat grava per a unificar el sòl i poder jugar millor, “tal i com ens havia demanat el club de petanca“.

Esta és una inversió “xicoteta a nivell econòmic però important, perquè és una zona molt utilitzada i complix amb una petició dels usuaris“, ha indicat Bartolomé. I és que el club de petanca del Carmadai és “un dels més actius, tant a nivell intern com d’organització de tornejos“. De fet, el pròxim se celebrarà el 16 de setembre.

L’edila ha assegurat que “obra a obra anem millorant la nostra ciutat i els nostres barris” i ha recordat l’aposta de l’actual equip de govern per “escoltar el que ens demanen els veïns i veïnes i en la mesura que la situació econòmica ens ho permet donar-los una solució que millore el seu dia a dia“.

 

error: Contingut protegit!