El Villarreal va aconseguir la seua primera victòria en LaLiga en un partit en què va anar de menys a més. Un inici titubejant, amb certes inseguretats arrere, va provocar el gol de Sergio León per al Betis en el minut 10 després d’un precís centre de Joaquín. Van ser moments d’un cert desconcert tant en el camp com en la grada, que va fer sentir els primers xiulits al joc que estava desplegant l’equip.

No obstant això en els minuts posteriors l’equip va paréixer millorar tant en intensitat com en concentració i després d’una primera oportunitat clara per a Bakambu arribaria el primer gol groc després d’un error d’Adan que va jugar malament el baló des d’arrere, ocasió que va aprofitar Bacca per a anotar el seu primer gol amb l’equip. El final de la primera part no va portar més gols, encara que sí una certa sensació que l’equip amb un poc més de sort, i d’encert des de la disposició tàctica que es marcava des de la banqueta, la victòria era possible.

Totes les bones intencions que van quedar en l’ambient al finalitzar la primera part van estar a punt de desaparéixer en el minut 58. Barbosa va desviar amb la cama dreta un tir de Tello que pareixia anava a convertir-se en el segon gol bètic. Tot transcorreria amb celeritat perquè 2 minuts després arribaria el 2-1 per al Villarreal després d’una contra entre Bakambu i Fornals que va materialitzar Castillejo amb molta classe. 

En el minut 68 botava a la gespa Enes Ünal, i tan sols 8 minuts després anotaria el seu primer gol amb la camiseta groga després d’un dur tir. La victòria estava assegurada. i les sensacions acabaven pareixent bones. L’equip seguix amb moltes baixes i això es nota, els jugadors disponibles han de creure en ells mateixos i en el que se’ls marca des de la banqueta, i l’entrenador ha de creure també en els seus propis plantejaments si no és així es tornarà a patir en més partits perquè, encara que hi ha qualitat sobre el terreny de joc, hi han coses en l’ambient que no acaben de convéncer del tot.

FERNANDO ROIG: “ENHORABONA ALS QUE XIULEN, ELS SAVIS DE VILA-REAL”

Al finalitzar el partit, en declaracions a Radio Vila-real, el president del Villarreal, Fernando Roig, va dirigir dures paraules a l’afició groga amb frases com les següents:

Enhorabona als que xiulen, als savis de Vila-real. Amb esta negativitat és molt difícil fer un gran projecte. Estic molt content amb el partit, la remuntada, l’estadi, però molt enfadat amb els xiulits a Escribà

Tinc la sensació que no es valoren les coses que es fan, com és de complicat estar on estem i no m’agrada l’ambient que hi ha. Este és un gran projecte, però si no estem tots junts, tots a una, el projecte no ho té fàcil. Necessitem a tots amb il·lusió, ja que la negativitat fa molt de mal“.

No note el suport i el del Betis era un partit important en què calia estar amb els jugadors, que han patit i ho han donat tot. Necessitaven suport i no dubtes o crítiques“.

Fitxa:

Villarreal CF: Barbosa; Rukavina, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Rodrigo (Semedo, m. 86), Trigueros (Chuca, m. 83), Fornals; Bakambu i Bacca (Enes Ünal, m. 68).

Real Betis: Adán; Barragán, Amat, Zou Feddal, Durmisi; Joaquín, Javi García, Narváez, Camarasa (Guardado, m. 73), Tello (Nahuel, m. 77); i Sergio León (Sanabria, m. 57).

Goles: 0-1. Min. 10: Sergio León. 1-1. Min. 31: Bacca. 2-1. Min. 60: Castillejo. 3-1. Min. 76: Enes Ünal.

Árbitro: Medié Jiménez (C. Català). Groga a Álvaro, Jaume Costa i Rukavina (Villarreal CF).

Espectadors: 18.638

(Imatges: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!