Última nota informativa oficial de l’Ajuntament de Borriana relativa a la cerca de la vaca pendent de captura

Sep 5, 2017 | BORRIANA

(En la imatge la vaca capturada ahir)

A les 21:00 hores d’anit, la Policia Local de Borriana i les regidories de Festes i Seguretat han informat sobre la continuació del dispositiu de cerca de la vaqueta escapada del recinte taurí. Malgrat que durant tota la jornada es van realitzar labors de cerca per part de la Guarderia Rural, Guàrdia Civil, membres de la Comissió Taurina i la mateixa Policia Local en la zona en la qual es presumeix que puga trobar-se l’animal, hasta el moment no s’ha pogut localitzar ni s’ha rebut cap tipus d’avís sobre la seua possible presència en qualsevol altre punt del terme municipal.

Lleida
UAB

Malgrat açò, la Policia Local i la Guàrdia Civil han mantingut durant la nit el mateix dispositiu i els mateixos mitjans que la nit anterior. Amb el canvi de torn del matí, s’han reiniciat de nou les labors de cerca en la zona de Sant Gregori i se segueix sol·licitant a la població que davant la presència o albirament de l’animal s’avise amb la màxima rapidesa a la Policia Local, al telèfon 112.

Més notícies…