L’Ajuntament instal·la noves papereres on es podran depositar residus orgànics, paper i cartó, envasos, piles i a més, disposa d’un cendrer

L’Ajuntament de les Alqueries ha instal·lat sis nous contenidors de reciclatge en diversos punts del municipi on les veïnes i veïns podran depositar els seus residus orgànics, paper i cartó, envasos i piles. A més, estes papereres disposen d’un cendrer. Els contenidors estan situats en la parada d’autobusos, a l’entrada del col·legi CEIP Pintor Sorolla, en el parc de la casa MiD i en les diferents entrades a la localitat. Pedro Aldama, regidor de Via Pública, afirma que “amb l’augment de punts de reciclatge distribuïts en diferents llocs del municipi, volem facilitar esta pràctica a la ciutadania i fomentar un millor tractament dels residus per a intentar millorar l’entorn i de tindre una ciutat més neta i millorant el nostre entorn, augmentant la qualitat de vida de la ciutadania“.

Este nou servici no ha suposat cap cost per a l’Ajuntament de les Alqueries, ja que es tracta d’un conveni amb l’empresa que els ha instal·lat. D’esta manera, la companyia s’encarregarà de la instal·lació i manteniment dels nous contenidors a canvi de l’explotació dels cartells publicitaris que hi ha a la part superior d’estos. D’altra banda, el consistori durà a terme l’arreplega dels residus. “Esperem que esta iniciativa tinga una gran acollida per part de la població i augmente les xifres de reciclatge actuals. Continuarem treballant en este camí per a fer de les Alqueries una ciutat respectuosa amb el mig ambient“, conclou Pedro Aldama.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!