La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, acompanyada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de La Vilavella, Manel Martínez, per a abordar les connexions de les vies per als vianants i ciclistes entre aquesta localitat i els pobles veïns.

Durant la reunió Salvador ha anunciat que en el mes de setembre la conselleria va a escometre les obres d’una andana per als vianants i ciclistes de 300 metres de longitud que eixirà des de La Vilavella, en direcció a La Vall d’Uixó, fins al magatzem de taronges Llusar. El termini previst per a l’execució d’aquesta actuació serà de mes i mig.

La consellera ha destacat que l’objectiu del Consell és vetlar per “la qualitat de vida i la seguretat vial de les persones”, per la qual cosa amb aquesta actuació “estem prioritzant inversions properes que beneficien directament als ciutadans”.

En aquest sentit, la construcció d’aquesta andana significa “proporcionar una seguretat vial, tant als treballadors dels magatzems agrícoles com als vianants i ciclistes, atenent així les demandes de la societat i sobretot la dels usuaris més vulnerables”.