Els concerts i l’Arenal Sound Cup s’inicien a Vila-real amb uns 200 equips esportius

Ago 3, 2017 | BORRIANA, VILA-REAL

El regidor de Relacions Institucionals de Vila-real, Diego Vila, i la regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez, van visitar ahir els participants en la II Arenal Sound Cup, el torneig esportiu que forma part d’un dels festivals musicals de major envergadura de l’estiu, l’Arenal Sound. La ciutat de Vila-real acull per segon any consectiu activitats del festival de Borriana, tant esportives com musicals. A més dels partits de futbol sala, handbol i bàsquet que se succeeixen al pavelló Bancaixa, amb prop de 200 equips en les diferents disciplines, per la vesprada van tindre lloc els concerts d’aquesta edició del certamen: els grups locals Friedrich, Montefuji i Plum, a més dels valencians Polock.

Més notícies…