El regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, ha inaugurat, en representació del Fons Valencià de la Solidaritat, la mostra ‘Municipis valencians compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible’, que visitarà diferents poblacions de la província dins de la campanya de difusió empresa per l’entitat per a impulsar la implantació a les comarques castellonenques. L’exposició, de caràcter itinerant, arranca aquesta setmana a Morella per recórrer una quinzena de municipis de la província; entre ells, Vila-real, on recalarà a l’octubre, coincidint amb la Fira de la Solidaritat.

“L’Ajuntament de Vila-real hem apostat sempre per la cooperació internacional, un àmbit en el qual som un referent provincial i autonòmic, amb mesures efectives com destinar el 0,7% del pressupost a l’ajuda al desenvolupament o la participació al Fons Valencià de la Solidaritat, fins i tot dins de la seua junta directiva”, recorda Escorihuela. “Dins d’aquesta aposta per la cooperació”, incideix el regidor, “estem treballant per reforçar la xarxa de municipis solidaris i que més ajuntaments i institucions de Castelló puguen incorporar-se al Fons autonòmic, tenint en compte l’escassa presència de municipis castellonencs en la xarxa autonòmica”. La campanya ‘Promovent els Objectius de Desenvolupament Sostenible des dels municipis de Castelló’, que compta també amb la col·laboració de la Diputació, s’emmarca en aquest línia i en l’objectiu a mitjà termini d’implantar una seu provincial del fons autonòmic. “Des de Vila-real anem a treballar, amb l’aval de la nostra experiència, perquè cada vegada siguem més els municipis integrats en una xarxa amb la qual volem contribuir a construir un món millor i superar les desigualtats”, conclou Escorihuela.

error: Contingut protegit!