El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, ha presidit la primera reunió de la nova Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que ja compta amb 43 integrants, que es preveu que, a la fi d’enguany, s’amplien a 74, consolidant plenament aquest nou model.

Alberto Ibáñez, acompanyat per l’equip de la Direcció General de l’Institut de les Dones i per la Igualtat de Gènere, va reunir per primera vegada a les noves integrants de la xarxa, després que la seua gestió va passar de portar-la una empresa privada a fer-se directament a través dels ajuntaments, per al que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha invertit 1,9 milions d’euros que han permès la contractació de les agents d’igualtat.

El secretari autonòmic va destacar que es tracta d’una aposta “fonamental d’aquest govern per la proximitat, el municipalisme i per les polítiques d’igualtat entre homes i dones vinculades al territori” i que, a més, suposa una millora del servei prestat, ja actualment ja supera en 13 l’equip anterior. De les noves agents, 22 estan en la província de València, 14 en la d’Alacant i 7 en la de Castelló.

La previsió fins a final d’any, va subratllar el secretari autonòmic d’Igualtat és aconseguir els 65 municipis valencians amb més de 20.000 habitants i les 11 comarques que no tenen localitats de més de 20.000 habitants, perquè “és molt important donar cobertura al món rural”.

El secretari autonòmic d’Igualtat va indicar que en la nova xarxa ja s’està treballant en tres prioritats: “lluitar contra la feminització de l’empobriment, desmuntar el patriarcat i els estereotips de gènere” i, a més, “ajudar en les tasques de prevenció, detecció i derivació en els casos de violència de gènere”.

La funció de les agents d’igualtat, va explicar, és actuar com a dinamitzadores de les xarxes, serveis autonòmics i locals amb perspectiva de gènere, a més de treballar conjuntament amb les coordinadores d’igualtat dels centres educatius, així com amb el personal responsable de les campanyes de garbellat universal de Sanitat i amb el del Servef que realitzen els processos de tutelació per a dones, a més de col·laborar amb les oficina Pangea i amb la Xarxa Jove, per a aconseguir “una societat més igualitària”.

Així mateix, va destacar que el canvi de model permet l’ampliació de l’horari del servei, ja que que les anteriors agents d’igualtat tenien una jornada de treball de 30 hores setmanals, mentre que les persones integrants de la nova Xarxa d’Agents de Igualtat estan contractades amb una jornada mínima de 35 hores setmanals.

La trobada va servir per a informar a les agents d’igualtat de la elaborción d’un manual per a l’elaboració dels plans d’igualtat municipals, que està previst estiga en la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives perquè puguen consultar-ho fàcilment.

Així mateix, se’ls va presentar la nova eina electrònica que s’ha elaborat perquè poder arreplegar les dades de totes les atencions realitzades a dones, associacions i empreses, i que compta amb una versió adaptada a cada província.

El secretari autonòmic va explicar que l’objectiu d’aquests instruments és aconseguir una coordinació entre la conselleria i les diferents agents d’igualtat que compte amb la major efectivitat.

La nova xarxa té entre les seues funcions la de treballar en la promoció de la igualtat entre homes i dones, realitzant tasques d’informació i assessorament personalitzat a dones sobre recursos i serveis. També assessora sobre la creació d’empreses i la millora de l’activitat empresarial o autònoma, l’elaboració, implementació i avaluació de plans d’igualtat municipals i la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques municipals.

Així mateix, des de la citada xarxa es desenvolupen tasques de prevenció i detecció de la violència de gènere, actuant en coordinació amb els serveis especialitzats de la Generalitat.

Fins hui els 43 municipis que ja compten amb el nou model són: Ademuz, Alacant, Alaquàs, Alcoi, L’Alcora, Alfafar, Algemesí, Almassora, Aiora, Burjassot, Borriana, Carcaixent, Cullera, Dénia, El Campello, Elda, Elx, Gandia, Ibi, Llíria, Manises, Moncada, Montanejos, Mutxamel, Ontinyent, Paiporta, Petrer, Picassent, Pilar de la Horadada, La Pobla de Vallbona, Quart de Poblet, Requena, Riba-roja de Túria, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, Segorbe, La Vall d’Uixó, La Vila Joiosa, Villar del Arzobispo, Vinaròs, Xàbia, Xàtiva i Xirivella.

Així mateix, hi ha 17 municipis que tenen el sistema de selecció en marxa, per la qual cosa és previsible que aquesta xifra augmente, fins a aconseguir enguany les 74 agents d’igualtat en tota la Comunitat Valenciana, arribant als 65 municipis valencians amb més de 20.000 habitants i a les 11 comarques que no tenen localitats de més de 20.000 habitants.

Les 17 localitats amb el procés de selecció en marxa corresponen a 6 municipis de la província de Castelló, 7 de València i 4 d’Alacant. Es tracta d’Alboraia, Altea, Aspe, Castelló, Chiva, Catarroja, Morella, Oliva, Onda, Paterna, Sant Joan d’Alacant, Sueca, Torrent, València, Vila-real, Vilafranca i Villena.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!