La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha reclamat al ministre de Foment, Íñigo de la Serna, més celeritat en les obres de condicionament que s’han iniciat en el tram de la N-232 del Barranc de la Bota-Masia de la Torreta, en tractar-se d’una infraestructura que acumula retards des de fa 12 anys.

Segons Salvador, que va assistir a l’inici de les obres que va a dur a terme el Ministeri de Foment, “esperem que l’inici de les obres no comporten retards afegits perquè és un projecte que es va començar i no s’ha complit”. A més, va reclamar que el final del projecte acabe a Morella i no en la Masia de la Torreta.

A més, va insistir que el termini de tres anys d’execució que dóna el ministeri per a finalitzar el tram és un termini “excessivament llarg, la qual cosa suposaria una dilació de 15 anys esperant l’execució d’aquesta obra”. Per a Salvador “l’única excusa que cap és l’econòmica perquè els projectes està ja realitzats”. En aquest sentit, la consellera va afegir que la Generalitat espera que el ministeri vaja ampliant el pressupost d’enguany per a anar accelerant les actuacions d’aquesta infraestructura “fonamental per a vertebrar el nostre territori, en ser la porta d’entrada i eixida de Vitòria a Vinaròs, o del Cantàbric al Mediterrani i viceversa”.

Segons va informar la consellera, “les obres adjudicades no comprenen el total de l’actuació convinguda ja que l’actuació acordada amb el Ministeri fa més de dotze anys es refereix al tram Barranc de la Bota-Morella; no obstant açò les obres que s’han adjudicat no arriben fins a Morella, sinó que es queden en la Masia de la Torreta”.

“Cal tenir en compte que les obres adjudicades, per un import de 39 milions d’euros i una longitud de 7,75 metres, havien sigut ja incloses en diferents protocols i convenis subscrits entre la Generalitat i el Ministeri de Foment i han transcorregut més de 12 anys per a l’inici de les obres acordades”, va concloure Salvador.

error: Contingut protegit!