L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha lliurat quatre nous vehicles a les unitats de Bombers Forestals de Cabanes, Segorbe, Navarrés i Xixona “perquè puguen exercir la seua tasca diària i l’extinció d’incendis de la manera més eficaç i segura possible”, ha apuntat José María Ángel, director de l’Agència.

Els quatre vehicles disposen d’equipament de radi de la xarxa Comdes i s’han carrossat per a obtenir una millor distribució de la càrrega i facilitar l’accés ràpid a les eines per a l’extinció d’incendis. També s’han adequat per a incrementar-los la capacitat de càrrega superior als 1.000 kg, per al transport dels cinc components de la brigada d’emergència i els útils adequats a les seues funcions.

Els vehicles tot terreny de batalla llarga, que s’han retolat en el Centre de Coordinació d’Emergències amb el logotip oficial de 112 Comunitat Valenciana i Servei de Bombers Forestals, s’han adquirit a través del catàleg de compra centralitzada del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, per un import total de 119.790 euros.

Aquests automòbils substituiran als actuals que utilitzen les unitats anuals de Bombers Forestals de la Generalitat i són similars a les anteriors “per criteri de manteniment de flota i experiència en la seua utilització”.