El Departament de Salut de la Plana ha realitzat l’acte d’acolliment de 16 nous professionals residents en les especialitats de Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària, Ginecologia i Obstetrícia, Psicologia Clínica i Infermeria Ginecológico-Obstétrica.

Durant la benvinguda van ser rebuts pel gerent Miquel Rovira i pels membres de la Comissió de Docència de l’Hospital, entre els quals es trobaven els seus tutors.

 

 

L’acte va servir també per a fer lliurament dels VI Premis Fi de Residència que enguany han recaigut en la categoria de Millor Trajectòria Professional, en la doctora Alba Puig Lecha, especialista en Ginecologia i Obstetrícia.

Per la seua banda, en la categoria de millor treball de recerca es va premiar per igual als estudis presentats pel doctor Antonio Itarte i la doctora Andrea Capella titulat ‘Control de la enfermedad renal crónica en el centro de salud Carinyena’ i en les matrones Elena Garrido i Andrea Peiró, pel seu estudi ‘Influencia de la analgesia epidural en el bienestar fetal intraparto’.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!