Reparen d’urgència a Betxí el pont sobre el riu Sec i milloraran el ferm a la CV-10

Jun 21, 2017 | BORRIOL, ONDA, PROVÍNCIA

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha executat les obres d’emergència en el pont sobre el riu Sec de Betxí. El carril dret de la carretera es va tallar al tràfic.

Concretament, els tècnics de la conselleria van detectar un problema de juntes en el pont sobre el riu Sec, també conegut com riu Anna, a l’altura de l’enllaç de Betxí amb l’autovia CV-10, en el marge dret en sentit Castelló de la Plana i, per a evitar una progressiva deterioració, van realitzar els treballs amb celeritat. Per açò es va organitzar el dispositiu de forma urgent.

Caixabank

Per a l’execució de l’obra es va tallar el tràfic el carril dret en sentit Castelló de la Plana, per la qual cosa la circulació va romandre oberta en el carril esquerre cap a Castelló i no va afectar en absolut a cap dels dos carrils en direcció València.

Benicàssim

Per a la conselleria és una prioritat el manteniment de les carreteres pel que representa per a la seguretat vial i la conservació del patrimoni públic de carreteres.

Lleida
UAB

Precisament, la conselleria acaba de traure a licitació el reforç del ferm en l’autovia La Plana CV-10 al seu pas pels termes municipals de Betxí, Onda i Borriol amb un pressupost base de 5.422.312 euros i un termini d’execució de 8 mesos.

Més notícies…