Alcossebre acull una trobada de membres de l’IVAJ en Cabanes, Morella i 4 pobles més

Jun 21, 2017 | CABANES, MORELLA, PROVÍNCIA

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha acudit a la trobada de corresponsals dels instituts i centres educatius d’Albocàsser, Benassal, Cabanes, Morella, Vilafranca i la Vall d’Alba que es va desenvolupar en el campament Jaume I de l’IVAJ en Alcossebre.

La iniciativa, desenvolupada per Xarxa Jove, és un projecte engegat en aquest curs acadèmic en el qual joves d’aquestes localitats informen als seus companys i companyes de diferents accions i programes juvenils.

Lleida

Jesús Martí va destacar “la importància de reconèixer la labor de joves que porten als seus centres les activitats i programes que fomenten la participació” i va destacar que el treball en equip d’aquesta trobada repercutirà positivament en els seus respectius instituts.

Concretament, les corresponsalies han començat en l’IES Els Ports, IES Vilafranca, IES la Vall d’Alba, SES Benassal, SES Cabanes i CES Alt Maestrat. Per a Martí “són un element vertebrador del territori ja que serveixen de nexe entre l’IVAJ i els municipis, que és en definitiva l’objectiu del programa Xarxa Jove”.

UAB

Entre les activitats que van desenvolupar en el campament Jaume I van figurar jocs grupals en la platja i l’enregistrament de videos col·laboratius.

Més notícies…