El primer tinent d’alcalde, portaveu del grup municipal de Compromís a Vila-real i regidor des de 1999, Pasqual Batalla, va morir ahir després d’una llarga malaltia.

Batalla, que durant molts anys va ser redactor de la revista POBLE, va lliurar una dura, valenta i heroica batalla contra el càncer des de l’estiu del 2016 fins al dia d’ahir, quan va faltar als 65 anys, després d’una vida dedicada a treballar per Vila-real. “L’amor que Pasqual professava per Vila-real i per la cultura i tradicions del País Valencià, la terra que el va veure nàixer, ens deixen un llegat inesborrable i irrepetible”, va assegurar el grup municipal de Compromís en un comunitat.

“Tot l’equip de Compromís per Vila-real plorem hui la irreparable i dolorosa pèrdua del nostre representant i agraïm profundament les mostres d’afecte rebudes en tot aquest temps. Així mateix, valga aquest comunicat com a mostra pública de nostres més sentides condolences cap a Sari, Roser i Lledó i a la resta de la família i amics del nostre company”, van afegir.

DSC_0327

Amb motiu de la defunció de Batalla, l’Ajuntament va anul·lar tota l’agenda municipal. El ple de hui a les 9.15 hores no se celebrarà i es desconvoquen les rodes de premsa previstes.

l’Ajuntament de Vila-real ha convocat un minut de silenci hui a les 12.00 hores a les portes de Ca la Vila.

El funeral serà demà dijous a l’Arxiprestal a les 12.00 hores.

error: Contingut protegit!