La Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori està duent a terme el reforç de ferm de més de 10 quilòmetres de carreteres de la província de Castelló. Concretament ha intervingut en la carretera CV-125 en una longitud de 3.680 metres; la CV-133 en 2.200 metres i la CV-135 en 4.500 metres, segons ha informat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

En aquest sentit, el director general ha explicat que “aquestes obres formen part de l’última fase d’una primera campanya de reforç de ferms que el departament que dirigeix María José Salvador ha projectat per a la província de Castelló”.

Així, ja s’han executat els treball en els termes municipals de Morella i Coves de Vinromà, i en aquest moment, s’està duent a terme els que afecten a Càlig i Benicarló. Les tres carreteres van ser eixamplades anteriorment fins a permetre una amplària regular de 7 metres.

El projecte contempla el reforç i renovació superficial del paviment i els objectius de l’actuació són principalment detenir la degradació dels paviments i augmentar la seua capacitat portante, així com la textura de la capa de rodadura.

Com ha recordat el director general d’Obres Públiques, “per al departament que dirigeix la consellera María José Salvador és una prioritat el manteniment de les carreteres pel que representa per a la seguretat vial i la conservació del patrimoni públic de carreteres”.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!